Texthjälp för medlemmar

Behöver du hjälp att skriva en ansökan för att söka insatser från skola eller socialtjänst? Tycker du det är besvärligt att formulera ett överklagande? Känns det svårt att beskriva ditt barns behov kort, men samtidigt tydligt? Nu finns det hjälp att få för dig som är medlem i FAS-föreningen!

FAS-föreningen kan äntligen erbjuda efterfrågad skrivhjälp för våra medlemmar till en rimlig kostnad. Vi kan bidra med allt från generella skrivråd och korrekturläsning till omarbetning och nyproduktion av text. Tillsammans har vi lång erfarenhet av textproduktion av olika slag, men också gedigna fackkunskaper, så självklart ser vi till att alla fakta om FASD blir korrekta. Dessutom vet vi hur ett formellt dokument ska sättas upp och formges rent grafiskt så det både blir korrekt och tilltalande att läsa.

Läs mer om vad vi kan erbjuda här>>