FAS-föreningen föreläser i Malmö, Västerås och Stockholm

Efter en lång het sommar ser vi i FAS-föreningen fram emot en riktigt spännande höst! Bland annat är vi inbokade på en rad föreläsningar där vi kommer att möta personal från olika yrkeskategorier som behöver ökad kunskap om barn med alkohol- och drogrelaterade fosterskador.

FAS-föreningen  finns även representerade vid den femte Europeiska FASD-konferensen i Berlin 24-26 september. Du kan följa liverapporteringen därifrån via Facebook.

Höstens föreläsningar med FAS-föreningen:

Annika_FAS-foreninge...Vi kan alla göra skillnad

FAS-föreningens ordförande, Annika Andersson, är en av föreläsarna på utbildningsdagen Vi kan alla göra skillnad, som riktar sig till personal i förskola och skola i Västmanlands län. Deltagandet är gratis.

Program och anmälan här >>

Katarina_FAS-forenin...Barn med särskilda behov

Adoptionscentrum Stockholm Norr bjuder in till en utbildningsdag 20 oktober där Katarina Wittgard är en av föreläsarna. Dagen vänder sig till adoptivföräldrar och alla som är intresserade av frågor som rör barn med särskilda behov. Program kommer inom kort.

Karl_FAS-foreningenFosterskador av alkohol i ett livstidsperspektiv

I Malmö arrangeras Psykisk (O) Hälsa Mässan-Syd i mitten av november. Karl Wittgard föreläser och delar med sig av sina erfarenheter av att leva med FAS. FAS-föreningen har en monter på mässan.